Efficiente, groene organisatoren

Wij zijn er voor

Gemeentes in Nederland die minder evenement afval willen

In Nederland staat duurzaamheid hoog op de agenda, en dat geldt niet alleen voor individuen en bedrijven, maar ook voor lokale overheden. Een belangrijk aspect van duurzaamheid is het verminderen van afval, met name tijdens evenementen.

Bij HorecaBeker zijn gemeentes aan het juiste adres om te investeren in duurzame bekers van hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast bespaar je als gemeente op de lange termijn op kosten. Gemeenten hoeven niet voortdurend nieuwe voorraden wegwerpdrinkbekers aan te schaffen, wat resulteert in lagere uitgaven en een betere planning van het evenementenbudget.

Wil je aan de slag met stadsbekers? Laat ons de bekers drukken, verspreiden en opslaan na afloop. Zero zorgen, zero waste. 

Wij zijn er voor

Slimme horeca ondernemers die duurzaam omgaan met hun bekers

In de moderne wereld wordt duurzaamheid steeds meer erkend als een belangrijk onderdeel van verantwoord ondernemerschap. Horecaondernemers spelen hierin een essentiële rol. Dagelijks komen zij in aanraking met een grote hoeveelheid verpakkingen met name bekers.

Voor slimme horecaondernemers die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd kosten willen besparen, is de HorecaBeker de ideale oplossing.

Kies daarom voor HorecaBeker en draag bij aan een duurzame voetafdruk van jouw bedrijf.

Wij zijn er voor

Evenementen die een groene wereld combineren met efficiëntie

Wegwerpbekers behoren tot de grootste boosdoeners als het gaat om afval op evenementen. Met  HorecaBeker kun je het als evenement helemaal anders doen. Onze bekers zijn gemaakt van hoogwaardig, herbruikbaar materiaal dat keer op keer kan worden gebruikt.

Door te kiezen voor onze duurzame bekers neem je actief deel aan het verminderen van afval en het verminderen van de ecologische voetafdruk van jouw evenement.

Neem contact met ons op voor meer informatie en offertes. Samen maken we een positieve impact op onze planeet.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Voor welke bekers wilt u graag een offerte op maat?
Contactgegevens