Wil jij je volledig laten ontzorgen? Van personeel, spoelmachines en planning op locatie?

Laat het ons regelen

Zorg jij voor het evenement, zorgen wij voor jouw bekermanagement. 

Spoelmachines op locatie

Als het gaat om het runnen van een drukbezocht evenement of succesvolle horecazaak, wil je je het liefst zo min mogelijk bezig houden met de afwas. Geen zorgen, die nemen wij voor onze rekening.

Onze krachtige spoelmachines zijn ontworpen om op locatie te spoelen zodat er altijd een ruimte voorraad bekers voorradig is om de bar(ren) aan te vullen wanneer nodig. 

Kun jij je bezig houden met wat echt belangrijk is: gasten een leuke tijd bezorgen.

Personeel voor de bekers

HorecaBeker gaat verder dan alleen het leveren van hoogwaardige, duurzame bekers. Wij begrijpen dat je evenement soepel moet verlopen, zonder je zorgen te hoeven maken over de bekers.

Daarom bieden wij ook de service om ons eigen gespecialiseerde personeel te leveren, dat de volledige verantwoordelijkheid voor de bekers op zich neemt. Hierdoor kun je genieten van een stressvrij evenement, wetende dat alles omtrent de bekers in betrouwbare handen is.

Wij verzorgen het gehele plan

We begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van een succesvol evenement, en daarom nemen we graag de verantwoordelijkheid voor het gehele plan rondom de horeca op locatie.

Of je nu een groot evenement, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een intiem diner organiseert, ons toegewijde team staat voor je klaar om alles te regelen. We beginnen met het opstellen van een gedetailleerd plan, waarin we rekening houden met jouw specifieke behoeften en wensen.

Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan op dat alle aspecten van jouw horeca-ervaring omvat, inclusief de keuze van de juiste bekers, de logistiek, het personeel en de service. Ons deskundige team staat stand-by om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat je gasten tevreden zijn.

Met HorecaBeker ben je verzekerd van een complete en zorgeloze horeca-ervaring op locatie, waarbij we alle stress en gedoe uit handen nemen.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Voor welke bekers wilt u graag een offerte op maat?
Contactgegevens