Personaliseer jouw evenement bekers
en maak jouw evenement uniek

Laat ze bedrukken

Maak je evenement of bedrijf echt uniek met onze op maat bedrukte bekers. Bij HorecaBeker bieden we de mogelijkheid om je bekers te personaliseren met je eigen logo, ontwerp of boodschap.

Of het nu gaat om een speciaal evenement, een bedrijfsbijeenkomst of gewoon om uw merk te promoten, onze bedrukte bekers bieden een unieke en effectieve manier om op te vallen.

Digitaal drukken

Bij HorecaBeker kun je je bekers digitaal laten bedrukken, wat betekent dat je een wereld van mogelijkheden opent voor het personaliseren van je bekers.

Met deze geavanceerde drukmethode kun je gedetailleerde afbeeldingen, ingewikkelde patronen en scherpe tekst direct op de bekers laten aanbrengen.

Het resultaat is een onderscheidende en professionele uitstraling die je gasten of klanten zeker zal imponeren.

Inmold (IML) drukken

Kies voor IML (In-Mold Labeling) bedrukken om je bekers te voorzien van een ongekende mate van personalisatie en kwaliteit. Met deze technologie wordt je ontwerp direct in de beker geïntegreerd tijdens het productieproces, wat resulteert in bekers van topkwaliteit met een naadloos en duurzaam ontwerp.

Zelfs na veelvuldig gebruik van de bekers behouden ze hun professionele uitstraling. Hierdoor kun je je merk, logo of boodschap op een indrukwekkende en blijvende manier te presenteren.

Ronddruk

Met ronddruk geef je je bekers een indrukwekkende visuele impact. Deze techniek maakt het mogelijk om je ontwerp volledig rondom de beker aan te brengen, wat resulteert in een 360-graden weergave van je merk, logo of boodschap.

De voordelen van ronddruk zijn duidelijk: je bekers vallen op, je merk wordt opvallend gepresenteerd en je maakt een blijvende indruk bij je gasten.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een offerte op maat aan te vragen.

Voor welke bekers wilt u graag een offerte op maat?
Contactgegevens